Låne-megler til forbrukslån

Hvis du trenger en låne-megler til forbrukslån er det mulig å innhente mange tilbud, fra låne-meglerens samarbeidsbanker. Det er mange fordeler med å gå gjennom en låne-megler, fordi du vil få flere ulike lånemuligheter og du kan velge den laveste renten. Låne-megleren har flere banker den samarbeider med, og de vet det er andre banker som vil gi deg tilbud, så du er nærmest garantert den laveste renten banken kan tilby,

Tilbudene låne-megleren vil innhente for deg, er basert på en helhetsvurdering av søknaden din. Det er ikke så mye du kan gjøre med tallene. Du har den inntekten, de utgiftene, du har, men det er mulig å pynte litt på søknaden når du endelig får et tilbud. Som er aktuelt for deg. Her menes det ikke å jukse med tallene - det må du aldri finne på å gjøre.

Lånesøknaden - forbrukslån
Når du søker forbrukslån, er du pliktig til å oppgi korrekte opplysninger i søknaden. Å pynte på søknaden kan du gjøre på mange måter. Hvis du kan vise til at du er en god betaler og har full oversikt over lånesøknaden, så styrker du inntrykket banken får av deg. Sett opp et budsjett over alle inntekter og utgifter.

Har du enkelte smålån så er det lurt å innfri disse på forhånd. Skal du refinansiere flere lån, så kan du vise til hvor mye overskudd, du vil få ved en eventuell samling av flere lån. Klarer du å overholde dine betalingsforpliktelser på søknadstidspunktet, så er det ingenting i veien for at det vil fortsette ved et eventuelt nytt lån.

Innhent flere tilbud på forbrukslån
En låne-megler hjelper deg med å innhente tilbud på forbrukslån, men selve lånesøknaden er du nødt til å forholde deg med den aktuelle banken direkte. Fordelen med låne-megleren, er at du slipper jobben med å oppsøke bankene og innhente tilbud på egen hånd. Det gir deg også en bedre oversikt og du får, veldig ofte, det aller beste tilbudet banken kan gi deg, med det økonomiske utgangspunktet du har.

En låne-megler tilbyr en gratis tjeneste. Det koster deg ingenting å innhente tilbud, hverken før eller etter, og du forplikter deg heller ikke til noe. Når tilbudene er innhentet, og du bestemmer deg for å slå til på et av dem, så opphører forbindelsen din med låne-megleren. Ingenting er gratis, tenker du kanskje, men det er faktisk helt gratis å benytte en låne-megler. Ikke på noe tidspunkt vil du bli oppkrevd for penger. Låne-megleren får betalt av bankene, fordi det er en samletjeneste, som videreformidler kunder til dem.

Alle er vinnere
Alle parter er vinnere i denne sammenhengen. Kundene får det beste tilbudet de kan få, ved at bankene kniver om å få dem. Bankene får fornøyde kunder og et gjennomsiktig kundeforhold, noe som er viktig i et langsiktig perspektiv. Låne-megleren får betalt av bankene slik at de kan fortsette å tilby sine tjenester gratis. I et konkurranseutsatt marked, er det viktigere, enn aldri før, med valgfrihet. En låne-megler gir deg den valgfriheten når du skal finne et forbrukslån med lave renter og gode betingelser.